Urządzenia i Akcesoria
Coconut and Chocolate Easter Cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 slices
Składniki
Coconut Cake and Filling
-
sunflower oil for greasing
-
self-raising flour140 g
-
desiccated coconut50 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
medium eggs4
-
sugar100 g
-
coconut yoghurt100 g
-
sunflower oil100 g
-
apricot jam150 g
Chocolate Coating and Decoration
-
sunflower oil50 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets300 g
-
desiccated coconut50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
8.3 g
Kalorie
2734 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
43.9 g
Węglowodany
56.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Pistachio Cupcakes
40 min
Black Forest Gateau
45 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Chocolate Cherry Muffins
1 godz. 45 min
Bloody Almond Finger Biscuits
2 godz.
Raspberry and Coconut Cake
1 godz. 50 min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6 godz. 20 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Cappuccino Cake
2 godz.
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 godz. 30 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min