Wholemeal Focaccia

Wholemeal Focaccia

4.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions

Składniki

  • strong wholemeal bread flour
    500 g
  • water
    330 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • rosemary leaves only
    2 sprigs
  • coarse sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 42.6 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...