Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza
11 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Milk Bread
2 godz. 20 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Brioche
5 godz.
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Pitta Bread
2 godz.
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Olive Bread Rolls
2 godz.