Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza
11 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Creamy Dairy-free Custard
20 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Pizza dough
1 godz.
Houmous
13 godz. 30 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Brak ocen
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Soya Yoghurt
12 godz. 10 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Basil pesto
10 min