Urządzenia i Akcesoria
Béarnaise Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
380 g
Składniki
-
shallots halved50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 Tbsp
-
unsalted butter diced200 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Sód
1939.2 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
7082.7 kJ /
1692.8 kcal
Tłuszcz
176.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
108 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min