Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
gelatine leaves titanium strength4
-
cream, 35-37 % fat500 g
-
whole milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
1 tsp vanilla sugarvanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp cognac, for brushingwater for brushing1 Tbsp
-
seasonal berries for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rum Babas
3 godz. 45 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Bordelaise Sauce
55 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min