Urządzenia i Akcesoria
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
chicken breast cut into strips (approx.1 cm)700 g
-
lemon juice50 g
Spinach and almond pesto
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
blanched almonds30 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pasta
-
water1200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
tagliatelle pasta nests (see Tips)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.6 mg
Białko
58.3 g
Kalorie
3598.3 kJ /
856.8 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
69.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken pesto pasta
30 min