![Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5F584CD-01F4-47F3-9408-4A4CA703B81A/Derivates/1672E372-9704-45F5-A629-4DCCC0FF782E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 700 g chicken breast, cut into strips (approx.1 cm)
- 50 g lemon juice
Spinach and almond pesto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g blanched almonds
- 1 garlic clove
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
Pasta
- 1200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 400 g tagliatelle pasta nests (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3598.3 kJ / 856.8 kcal
- Białko
- 58.3 g
- Węglowodany
- 69.6 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 636.6 mg
Alternatywne przepisy
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Sticky sesame chicken
40p
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Red pesto chicken salad
35 Min
Turkey taco salad bowl
15 min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40p
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min