Urządzenia i Akcesoria
Chicken and spinach enchiladas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
mozzarella cut into cubes (approx. 3 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. 3 cm)50 g
-
jarred marinated artichoke hearts drained130 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into thin strips (1 cm x 5 cm)500 g
-
ground black pepper to season
-
chilli powder1 tsp
-
ground cumin½ - 1 tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
cream cheese60 g
-
tortillas or low carb wraps of choice (see Tips)6
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
808.4 mg
Białko
28 g
Kalorie
1655.9 kJ /
394.3 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Hoisin pork bowl
45 min
Sticky sesame chicken
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Baked chicken pizzaiola
55 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min