Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- agua, para sumergir las bolsas
- 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
- 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
- 75 g de salsa teriyaki
- 20 g de jengibre, en rebanadas delgadas
- 1450 g de agua, asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 95 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gohan
45min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1h 10min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 godz. 45 min
Echalots dorados 350 g
25min
Echalots dorados 250 g
25min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1 Std. 20 Min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 godz. 5 min