Urządzenia i Akcesoria
万峦猪蹄
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
3 人份
Składniki
-
水1800 克
-
猪蹄 切块1000 克
-
油15 克
-
葱 洗净,切段15 克
-
姜 洗净,切片15 克
-
料酒20 克
-
香叶5 片
-
八角2 粒
-
红腐乳汁20 克
-
桂皮1 根
-
生抽20 克
-
老抽10 克
-
冰糖30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
70 g
Kalorie
3686 kJ /
881 kcal
Tłuszcz
60.8 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食遍亚洲
10 Przepisów
Chiny
Chiny