Urządzenia i Akcesoria
味噌花蛤汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
水 可用日式高汤代替1000 克
-
昆布 干的,洗净5 克
-
味噌 白味噌或赤味噌90 克
-
蛤蜊,新鲜,干净700 克
-
日本清酒55 克
-
葱 切末3 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2455 mg
Białko
27.7 g
Kalorie
952.7 kJ /
227.7 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日式炖煮
10 Przepisów
Chiny
Chiny