Urządzenia i Akcesoria
紫薯黑米粥
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
黑米 浸泡4小时后沥干水分30 克
-
糯米 浸泡4小时后沥干水分15 克
-
白芸豆 浸泡4小时后沥干水分15 克
-
红豆 浸泡4小时后沥干水分15 克
-
花生仁 浸泡4小时后沥干水分15 克
-
紫薯 去皮切块150 克
-
莲子 浸泡4小时后沥干水分15 克
-
水1200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.6 g
Kalorie
698.8 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖食
10 Przepisów
Chiny
Chiny
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny