Urządzenia i Akcesoria
茄子炒土豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜头15 克
-
油10 克
-
猪肉肉糜60 克
-
辣豆瓣酱30 克
-
土豆 切块(约2厘米)120 克
-
茄子 切滚刀块100 克
-
青椒 切片60 克
-
盐¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.05 g
Kalorie
786 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
8.175 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
17.473 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny