Urządzenia i Akcesoria
芦笋炒蘑菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
胡萝卜 切片50 克
-
水30 克
-
芦笋 切段300 克
-
蘑菇 一切二300 克
-
盐¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3 g
Kalorie
288.8 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny