Urządzenia i Akcesoria
核桃面包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 人份
Składniki
-
核桃油 再额外准备些涂抹用20 克
-
高筋面粉 再额外准备些撒粉用150 克
-
全麦面粉150 克
-
海盐1 茶匙
-
干酵母粉1 ½ 茶匙
-
蜂蜜 (opcjonalnie)15 克
-
水200 克
-
核桃仁120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.7 g
Kalorie
698 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny