Vellutata al cavolo viola e kefir
TM6 TM5

Vellutata al cavolo viola e kefir

3.8 (70 ocen)

Składniki

  • 600 g di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 100 g di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
  • 1 cucchiaino di semi di papavero

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
305 kJ / 73 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy