
Urządzenia i Akcesoria
Kirschenmichel mit Vanillesauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
Kirschenmichel
-
Eier getrennt2
-
Salz2 Prisen
-
Zucker40 g
-
Milchbrötchen vom Vortag (150 g), geviertelt2
-
Zimt½ TL
-
Milch125 g
-
Butter weich50 g
-
Schmand60 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Mandeln, blanchiert30 g
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken30 g
-
Schattenmorellen TK150 g
-
Wasser1000 g
Vanillesauce
-
Milch zimmerwarm500 g
-
Eigelb2
-
Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Vanillepuddingpulver10 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
1246 kcal /
5217 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
65 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy