
Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeerkuchen vom Blech
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
24 Stücke
Składniki
Teig
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Milch120 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker50 g
-
Ei1
-
Dinkelmehl Type 630300 g
Belag und Fertigstellung
-
Heidelbeeren frisch1000 g
-
Zucker50 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
103 kcal /
430 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Heilig's Blechle!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy