
Urządzenia i Akcesoria
Grießschnitten mit Mohnzucker
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
3 Portionen
Składniki
-
Mohn30 g
-
Zucker50 g
-
Milch650 g
-
Hartweizengrieß und etwas mehr zum Ausstreuen200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Salz1 Prise
-
Butter zum Einfetten und Braten
-
Ei1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
640 kcal /
2679 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
80 g
Błonnik
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy