
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
P/ ralar
-
queijo parmesão90 g
Gnocchi
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
sêmola de trigo180 g
-
leite720 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
queijo mascarpone100 g
Molho
-
chalota50 g
-
azeite30 g
-
espargos verdes cortados em pedaços100 g
-
ervilhas200 g
-
natas200 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)10 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
484.5 kcal /
2026.9 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
31.5 g
Węglowodany
37.2 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Sód
916.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Março 2017
24 Przepisy
Portugalia
Portugalia