Filet de colin à la sauce tomate

Filet de colin à la sauce tomate

4.5 89 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de carottes coupées en tronçons
  • 30 g d'huile d'olive
  • 50 g de vin blanc
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g d'eau
  • 50 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 6 filets de colin
  • riz (opcjonalnie) pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 146 kcal / 612 kJ
Białko 17.3 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...