Gratin de pâtes au thon et à la tomate

Gratin de pâtes au thon et à la tomate

3.3 175 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 100 g d'emmental coupé en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 320 g de pâtes sèches, type farfalle
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g de concentré de tomate
  • 280 g de thon en boîte au naturel (1 grosse boîte), émietté

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 221.3 kcal / 928.3 kJ
Białko 19.7 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...