Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de judías blancas secas
- 300 g de berza de hoja lisa en trozos
- 3400 g de agua
- 300 g de costillas de cerdo adobadas
- 200 g de panceta fresca de cerdo (tocino de papada con hebra) cortado en 4 trozos
- 1 chorizo fresco (aprox. 100 g) pinchado 2-3 veces con un palillo
- 1 cucharadita de sal
- 1 morcilla de arroz (aprox. 250 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2369 kJ / 567 kcal
- Białko
- 32.79 g
- Węglowodany
- 23.89 g
- Tłuszcz
- 37.73 g
- Błonnik
- 10.35 g
Alternatywne przepisy
Garbanzos con chistorra
40min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Lentejas y soja con verduras
4h 50min
Garbanzos encebollados
40min
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 Min
Judías blancas a la toscana
35min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Cocido maragato
3h 50 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17u. 30min