Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 2000 g de patatas en rodajas de 3 mm
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de pimientos del piquillo en conserva en tiras
- 250 g de tomates cherry
- 2 lomos de salmón fresco limpio de aprox. 1500 g c/u salpimientados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2620 kJ / 627 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 33.8 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 414.6 mg
Alternatywne przepisy
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30min
Merluza a la gallega
40min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Pasta con guisantes y langostinos
40min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 Min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)
50min
Salmón en piriñaca
35 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min