Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de judías verdes redondas frescas
- 200 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de higaditos de pollo en trozos, salpimentados
- 50 g de vino dulce (Pedro Ximénez)
- 2 cucharadas de granillo de almendra tostado (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 198 kcal
- Białko
- 12.93 g
- Węglowodany
- 6.68 g
- Tłuszcz
- 13.27 g
- Błonnik
- 3.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1óra 15p
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Berenjenas al ajillo
50min
Alitas de pollo con tomate
50min
Costillas al vino con arroz
1óra
Alitas de pollo al ajillo
30min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Acelgas en adobillo
40 min
Riñones al jerez
1óra
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min