Frühlingstarte

Frühlingstarte

4.3 40 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Mehl und etwas mehr für die Form
    200 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl für die Form
  • Hülsenfrüchte getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
    300 g
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Basilikum
    12 Blätter
  • Magerquark
    200 g
  • Ricotta
    200 g
  • Eier (Kl. M)
    3
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Limettenschale Bio, abgerieben
    1 TL
  • Speisestärke
    1 EL
  • Erbsen, TK
    80 g
  • grüner Spargel in dünnen Scheiben (3-4 mm)
    200 g
  • Zuckerschoten in feinen Streifen
    80 g
  • Radieschen geviertelt
    8
  • Schalotten geviertelt
    4

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 704 kcal / 2946 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...