Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na potření ryby
- 600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané, 4 filety (cca 150 gramů každý)
- 2 špetky soli, plus extra na osolení ryby
- 2 špetky pepře černého, mletého, plus extra na opepření ryby
- 200 gramů papriky, červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
- 50 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Białko
- 126.1 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos se zeleninou a kuskusem
40 Min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min.
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40 Min
Kapr vařený v páře
55 min
Brambory na středozemní způsob
2 godz. 30 min
Vejce na páře á la flamenca
25 dk
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40 Min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 min
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40 Min
Losos na rajčatovém kuskusu
45 Min