Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na potření ryby
- 600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané, 4 filety (cca 150 gramů každý)
- 2 špetky soli, plus extra na osolení ryby
- 2 špetky pepře černého, mletého, plus extra na opepření ryby
- 200 gramů papriky, červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
- 50 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Białko
- 126.1 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Losos s bramborovou kaší
55min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 Std.
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Treska s citrusovým máslem
50 min
Kapr vařený v páře
55min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min