Urządzenia i Akcesoria
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
25 gramů ghí25 gramů olivového oleje
-
100 gramů zelené čočky
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji scezených, nadrobno nakrájených
-
10 gramů nakládaných kaparů scezených
-
300 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 polévková lžíce dochucovací pasty
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané
-
1 polévková lžíce čerstvé bazalky nasekané
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy1 polévková lžíce umeocta
-
1 špetka soli
-
150 gramů červené čočky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
398 mg
Białko
17 g
Kalorie
1360 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí II.
18 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Mexické fazole s krustou z polenty
1 godz.
Pečené fazole
1 godz. 25 min
Hummus
5 min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 godz. 35 min
Rajčata plněná pohankou
1 godz.
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 godz.
Quinoa tabouleh
12 godz. 40 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 min
Mexický quinoa salát
30 min