
Urządzenia i Akcesoria
Ravioli lucani
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
Ravioli
-
di acqua180 g
-
di farina di semola di grano duro450 g
-
uovo1
-
di sale1 pizzico
Ripieno
-
di ricotta fresca ben scolata dal siero500 g
-
di zucchero30 g
-
tuorlo d'uovo1
-
di cannella in polvere1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
423 kcal /
1770 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
66.7 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'Italia
5 Przepisów
Włochy
Włochy