Ravioli lucani

Ravioli lucani

4.2 12 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Ravioli
  • di acqua
    180 g
  • di farina di semola di grano duro
    450 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di ricotta fresca ben scolata dal siero
    500 g
  • di zucchero
    30 g
  • tuorlo d'uovo
    1
  • di cannella in polvere
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 423 kcal / 1770 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 66.7 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...