Cullurielli cosentini
TM6 TM5

Cullurielli cosentini

4.5 (37 ocen)

Składniki

Cottura delle patate

  • 500 g di acqua
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)

Cullurielli

  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di acqua tiepida
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 500 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • olio per frittura

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1975.3 kJ / 471.8 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
95.9 g
Tłuszcz
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
0.6 g
Sód
486 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy