
Urządzenia i Akcesoria
Cullurielli cosentini
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
Cottura delle patate
-
di acqua500 g
-
di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)200 g
Cullurielli
-
di lievito di birra fresco7 g
-
di acqua tiepida200 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina tipo 00500 g
-
di sale10 g
-
olio per frittura
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
471.8 kcal /
1975.3 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
95.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
486 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy