
Urządzenia i Akcesoria
Crocchette di patate e speck
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di speck80 g
-
di acqua500 g
-
di patate a pasta farinosa pelate e a fette (1 cm)1000 g
-
uovo1
-
di pangrattato250 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
farina di mais gialla q.b.
-
olio per frittura q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
392.5 kcal /
1642.2 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
65.2 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taccuino dei sapori
5 Przepisów
Włochy
Włochy