Urządzenia i Akcesoria
Cremolata di pesche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
200 g zucchero
-
½ limone preferibilmente biologico, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
-
350 g di pesche (peso netto), lavate e a pezzi
-
600 g di cubetti di ghiaccio
-
100 g di panna (min. 30% di grassi)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
1 g
Kalorie
854 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sorbetto al melone
15min
Sorbetto al kiwi
20min
Limonata
5min
Granita alle fragole
15min
Limonata alle fragole
1h 15min
Bibita all'anguria, zenzero e lime
10min
Granita di fichi e mandorle
15min
Granita al melone
15min
Limonata all'anguria
20min
Frappé all'albicocca
15min
Granita al cetriolo e Gin
45min
Granita al limone
15min