Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pane secco
- 15 g di cipolla
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 100 g di burro salato morbido a pezzi
- 250 g di funghi champignon a pezzi
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min
Pici all'aglione
1h 25min
Pardulas
8hod. 40min
Lampredotto
1 godz. 20 min
Schiacciata con l'uva
2sa
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Bozza pratese
2hod. 45min
Necci
1h
Paté di fegatini
30 Min