![Mousse al vino rosso (senza glutine) Mousse al vino rosso (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/852B9E38-C9C9-42F2-9FEB-B7A151E46E70/Derivates/91A189A7-DC87-409E-838B-B1A82E6CEA91.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Condimento allo yogurt
10 min
Bevanda tropicale al cocco e anacardi (vegan)
10 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4h 35 min
Burro Montpellier
Brak ocen
Budino di cocco
4h 15min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Budino al cocco
3h 15min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Budino agli agrumi
3h 15min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2h 30 min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25 min