Mousse al vino rosso (senza glutine)

Mousse al vino rosso (senza glutine)

3.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

  • fogli di gelatina
    6
  • di zucchero
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    300 g
  • di succo di frutta ribes nero
    100 g
  • di vino rosso
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 277 kcal / 1160 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...