Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua fredda
- 300 g di farina di farro + q.b.
- ½ bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- 5 g di sale
- 50 g di semi di cumino
- 50 g di semi di sesamo
- farina tipo 00 q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane ai semi misti
5 Std. 20 Min
Panini venostani
3h
Pani alla segale
2h 40min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane rustico ai semi
1sa 30 dk
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min