![Pane svedese Pane svedese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77BC396B-08EB-4556-A909-252CCE45D2E8/Derivates/09EDDDF1-9463-4E69-87E1-58BF706AFE6F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua fredda
- 300 g di farina di farro + q.b.
- ½ bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- 5 g di sale
- 50 g di semi di cumino
- 50 g di semi di sesamo
- farina tipo 00 q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Mini hamburger veloci
50min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pane ai semi misti
5h 20min
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Crackers integrali al rosmarino
2h 40min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min