Aspic di pesche e mirtilli

Aspic di pesche e mirtilli

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 4 pesche
  • acqua bollente q.b. per l'ammollo delle pesche
  • 80 g di zucchero
  • 2 cucchiai di Cointreau + q.b.
  • 600 g di succo di mela
  • 15 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua e strizzata
  • ½ limone il succo
  • 100 g di mirtilli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 104 kcal / 435.3 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 23.6 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...