Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů dýně Hokkaidó, včetně slupky, na velké kusy (cca 5 cm)
- 3 polévkové lžíce olivového oleje
- 1 ½ polévkové lžíce medu
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce sezamových semínek, bílých
- 30 gramů mandlí
- 200 gramů quinoy
- 400 gramů vody
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- 50 gramů baby špenátu, čerstvého
- 30 gramů oleje z vlašských ořechů
- 15 gramů citrónové šťávy
- 2 jarní cibulky, na kousky (cca 5 cm)
- 2 polévkové lžíce čerstvé máty, lístků
- 1 granátové jablko, vyloupaná zrníčka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2124 kJ / 507 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 8.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Veganský parmazán
15min
Celozrnný mangoldový quiche
1 godz. 30 min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Karibské kari
45 min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 Min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 Std.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 Std.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Kokosový Dhal
20min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 Min