Gefüllte Spitzpaprika für den Rost

Gefüllte Spitzpaprika für den Rost

4.2 118 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Minze ohne Stiele
    ½ Bund
  • Toastbrot (ca. 40 g), in Stücken
    2 Scheiben
  • Hackfleisch, gemischt
    300 g
  • Quark
    60 g
  • Feta in groben Würfeln
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    2 TL
  • Olivenöl
    20 g
  • rote Spitzpaprika (je ca. 60 g), entkernt
    8

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 367 kcal / 1536 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...