Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur

Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur

4.4 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
16 Stück

Składniki

  • frischer Ingwer in dünnen Scheiben
    30 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • Pflaumenmus
    100 g
  • Ketchup
    2 EL
  • Orangensaft
    60 g
  • Sojasauce
    2 EL
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Hähnchenunterschenkel
    16

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 13 g
Kalorie 519 kJ / 124 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...