Urządzenia i Akcesoria
爆炒猪心
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
猪心 切薄片150 克
-
料酒10 克
-
生抽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
姜 切丝5 克
-
淀粉1 茶匙
-
蒜头2 瓣
-
新鲜红辣椒1 根
-
油15 克
-
葱 切段10 克
-
盐¼ 茶匙
-
老抽½ 茶匙
-
青椒 切块25 克
-
红甜椒 切块25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.6 g
Kalorie
805 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny