鳕鱼马铃薯佐番茄淋酱

鳕鱼马铃薯佐番茄淋酱

4.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 马铃薯 切块(约3-4公分)
    800 克
  • 鳕鱼排 (每片约120-200克)
    6 片
    6 片 白鱼片, (任何一种白鱼,每片约120-200克)
  • 适量调味
    2 茶匙
  • 洋葱 切半
    150 克
  • 蒜瓣
    1 个
  • 红萝卜 切块
    100 克
  • 冷压橄榄油 额外准备涂抹用
    30 克
  • 白葡萄酒 (opcjonalnie)
    50 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 33 g
Kalorie 1269 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...