低脂肉末豆腐茄子

低脂肉末豆腐茄子

3.6 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 去皮五花肉 切小块,约2厘米
    80 克
  • 蒜头
    20 克
  • 辣豆瓣酱 选无油郫县豆瓣酱
    10 克
  • 茄子 切滚刀块
    150 克
  • 老豆腐 切2厘米块
    150 克
  • 老抽
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 325 mg
Białko 10.1 g
Kalorie 1192.5 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...