Urządzenia i Akcesoria
低脂肉末豆腐茄子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
去皮五花肉 切小块,约2厘米80 克
-
蒜头20 克
-
辣豆瓣酱 选无油郫县豆瓣酱10 克
-
茄子 切滚刀块150 克
-
老豆腐 切2厘米块150 克
-
老抽5 克
-
生抽5 克
-
水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
325 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1192.5 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny