菌菇肉丝蛋汤

菌菇肉丝蛋汤

4.9 22 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 新鲜平菇 切片
    80 克
  • 鸡高汤
    650 克
  • 根据个人口味调节
    1 茶匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀
    1 颗
  • 香菜 切末
    5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.2 g
Kalorie 705.7 kJ / 168.7 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...