Urządzenia i Akcesoria
菌菇肉丝蛋汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝80 克
-
玉米淀粉1 茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
蘑菇 切片80 克
-
新鲜平菇 切片80 克
-
鸡高汤650 克
-
盐 根据个人口味调节1 茶匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀1 颗
-
香菜 切末5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.2 g
Kalorie
705.7 kJ /
168.7 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny