孜然香辣鸡胸肉条

孜然香辣鸡胸肉条

4.2 20 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 700 克
  • 鸡胸肉 切5厘米大块
    500 克
  • 3 片
  • 料酒
    10 克
  • 辣椒粉 依据个人口味增减
    5 克
  • 白芝麻
    5 - 10 克
  • 孜然粉 依据个人口味增减
    1 茶匙
  • 蚝油
    5 克
  • 生抽
    10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 252.4 mg
Białko 31.9 g
Kalorie 726.3 kJ / 173.8 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...