Urządzenia i Akcesoria
孜然香辣鸡胸肉条
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
水700 克
-
鸡胸肉 切5厘米大块500 克
-
姜3 片
-
料酒10 克
-
辣椒粉 依据个人口味增减5 克
-
白芝麻5 - 10 克
-
孜然粉 依据个人口味增减1 茶匙
-
蚝油5 克
-
生抽10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
252.4 mg
Białko
31.9 g
Kalorie
726.3 kJ /
173.8 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
带我去野餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny