Urządzenia i Akcesoria
猪肉粉丝馅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 罐
Składniki
-
红薯粉条150 克
-
肉皮冻 切块250 克
-
猪肉肉糜450 克
-
葱 切末40 克
-
姜 切末25 克
-
盐1 ¼ 茶匙
-
老抽2 茶匙
-
鸡粉1 汤匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
125.2 g
Kalorie
13845 kJ /
3309 kcal
Tłuszcz
234.7 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
169.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花色馅心
12 Przepisów
Chiny
Chiny