猪肉粉丝馅

猪肉粉丝馅

4.4 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 罐

Składniki

  • 红薯粉条
    150 克
  • 肉皮冻 切块
    250 克
  • 猪肉肉糜
    450 克
  • 切末
    40 克
  • 切末
    25 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 老抽
    2 茶匙
  • 鸡粉
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 麻油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 125.2 g
Kalorie 13845 kJ / 3309 kcal
Tłuszcz 234.7 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 169.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...