Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 limoni
- 25 g di cipollotto (solo la parte bianca), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cous-cous
- 1000 g acqua
- 100 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 2 pizzichi di sale marino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 2 filetti di branzino
- 150 g di cimette di broccolo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al sale aromatico
55min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min