Farro alle carote con frittata

Farro alle carote con frittata

3.9 97 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di carote pelate e a pezzi (3 cm circa)
  • 10 g di sale
  • 100 g di cipolla a fette
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 4 uova
  • 250 g di farro (tempo di cottura 35 minuti)
  • 900 g di acqua
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di cumino in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 481 kcal / 2012 kJ
Białko 22.1 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 48.6 g
Błonnik 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...