Farro alle carote con frittata

Farro alle carote con frittata

4.0 96 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di carote pelate e a pezzi (3 cm circa)
    300 g
  • di sale
    10 g
  • di cipolla a fette
    100 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • uova
    4
  • di farro (tempo di cottura 35 minuti)
    250 g
  • di acqua
    900 g
  • di olio extravergine di oliva
    4 cucchiai
  • di cumino in polvere
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 481 kcal / 2012 kJ
Białko 22.1 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 48.6 g
Błonnik 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...