Wersje kompatybilne
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di porro a fette (1 cm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 600 g di patate a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 600 g di filetti di merluzzo
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6544 kJ / 1564 kcal
- Białko
- 129.7 g
- Węglowodany
- 102 g
- Tłuszcz
- 73.6 g
- Błonnik
- 12.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 min
Zuppa di broccoli e formaggio
40 min
Zuppa di ceci e polpettine
50min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Zuppa di pollo asiatica
50min
Zuppa di pesce con latte di cocco e riso (Bimby Friend)
30 Min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Moqueca
1 godz. 20 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min