Urządzenia i Akcesoria
Butterbean Mash with Paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces, (approx. 6 onions)65 g
-
olive oil plus extra for drizzling15 g
-
garlic clove1
-
judion butter beans drained (1 x 660 g jar)450 - 500 g
-
lemon juice35 g
-
smoked paprika plus extra for sprinkling1 tsp
-
tahini1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh chives finely chopped for garnishing¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.6 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper Houmous
5 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Portuguese Leeks
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Beetroot Houmous
15 min