
Urządzenia i Akcesoria
Gorąca czekolada z anyżem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
cukru60 - 80 g
-
skrobi ziemniaczanej20 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego10 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na 2-3 cm kawałki75 g
-
mleka600 g
-
gwiazdek anyżu6 - 8
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
286 kcal /
1197 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GORĄCA CZEKOLADA
10 Przepisów
Polska
Polska