Gorąca czekolada z anyżem

Gorąca czekolada z anyżem

4.7 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje

Składniki

  • cukru
    60 - 80 g
  • skrobi ziemniaczanej
    20 g
  • kakao naturalnego, niesłodzonego
    10 g
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na 2-3 cm kawałki
    75 g
  • mleka
    600 g
  • gwiazdek anyżu
    6 - 8

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 286 kcal / 1197 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...