Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů dužiny dýně, na kousky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 150 gramů ředkviček, červených
- 150 gramů jablka, na čtvrtiny
- 30 gramů olivového oleje
- 15 gramů citrónové šťávy
- 15 gramů hořčice, středně pálivé
- 15 gramů medu
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové placky
45 min
Rybí polévka se zeleninou
30 min
Mrkvový kaviár
20min
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1 godz. 30 min
Cuketovo-mátový salát
10 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 Min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 Min
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
50 Min
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min
Polévka červená z řepy
35 min