Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů chleba, staršího, na kousky
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 20 - 25 gramů čerstvé petržele
- 6 velkých vajec (63-73 gramů)
- 1 čajová lžička mořské soli
- 200 gramů cukety, na kousky
- 2 jarní cibulky, na kousky
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 Std. 30 Min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1 godz.
Bramborový salát s červenou řepou
40 min
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Cuketovo-mátový salát
10 min
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45 min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 godz.
Rebarborový crumble
55 Min
Cukety plněné krůtím masem
1 godz. 10 min
Krémová polenta s pórkem
1 godz. 5 min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.
Kešu pomazánka s bylinkami
8h 10 min